Actief als masseur? Zorg voor een inklapbare massagestoel in je arsenaal

massagestoel inklapbaar

Als masseur kun je je klanten in principe in twee posities masseren. Je klanten kunnen op een bank of tafel liggen of op een stoel zitten. Welke positie het beste is kan per type massage verschillen, maar als je masseur bent, dan is het wel zo verstandig om alle opties open te houden. In die zin is het dus zeker aan te raden ook een of meerdere massagestoelen in huis te hebben. Is daarvan minimaal één massagestoel inklapbaar, dan heb je daar zelfs extra voordeel bij.

massagestoel inklapbaar

Het grote voordeel van een inklapbare massagestoel

Hét grote voordeel van een inklapbare massagestoel is dat je deze kunt inklappen en vervoeren. Dit soort stoelen is namelijk doorgaans licht qua gewicht en in ingeklapte vorm neemt ie bovendien erg weinig ruimte in beslag. Je kunt ‘m dan ook met gemak meenemen in de auto. Het voordeel dat je hieraan hebt is dat je dan ook klanten in hun eigen huis kunt masseren. Zo kun je dus misschien zelfs je klantenbestand uitbreiden.

Waarop letten bij de aanschaf?

Wanneer je op zoek bent naar een inklapbare massagestoel, houd voor een zo goed mogelijke aanschaf dan rekening met de volgende facetten:

  • Zorg ervoor dat het zitvlak voor de klant breed genoeg is.
  • Zie er op toe dat jouw armsteunen groot genoeg zijn om comfortabel te kunnen masseren.
  • Neem altijd een stoel waarvan alles te verstellen is. Denk hierbij aan een in hoogte verstelbare zitting, armleuning, borstkussen en hoofdsteun.
  • Neem een exemplaar dat makkelijk te reinigen en te ontsmetten is.
  • Ga voor stoffering en kussenvulling die comfortabel aanvoelen voor je klant. Dit draagt er namelijk aan bij dat je massage aanslaat en dat ze dus graag bij jou als klant terugkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *