Hoe ontdek je ptss?

ptss

Om daarachter te komen, moet je een beetje kunnen weten over ptss zelf. Ptss is een diagnose dat vooral bekend werd na de 1ste Wereldoorlog, waarbij veel soldaten nog na de oorlog herleefden van wat ze hadden meegemaakt, wat afschuwelijk is. Het is dus letterlijk een posttraumatische stressstoornis, die bij andere angststoornissen in het rijtje..

Lees verder

Waar gaat veganistische huidverzorging over?

Het is vrij eenvoudig om een ​​veganistisch dieet te begrijpen, maar het idee van natuurlijke veganistische huidverzorging kan een beetje verwarrend zijn. Is het vergelijkbaar met dierproefvrije huidverzorging? Zijn er specifieke veganistische ingrediënten om te vermijden? Verschillende vragen rijzen samen met de groeiende trend om veganisme te adopteren. Lees verder om alles te weten te..

Lees verder

Eenvoudig en toch luxe kamperen

glamping Nederland

Vind je kamperen leuk en spannend, maar mis je wel een klein beetje de luxe van thuis dan is glamping Nederland iets voor jou. Combineer het eenvoudige kamperen, met de luxe die je thuis gewend bent. Je zou het kunnen omschrijven als luxe kamperen, de sfeer van kamperen blijft ondanks de luxe wel gegarandeerd. Met..

Lees verder

Massage goed voor je gezondheid

massage

Het is belangrijker om goed voor jezelf te zorgen. Goed eten en drinken. Beweging. En natuurlijk ontspanning. Hierbij is het essentieel om fysieke en mentale balans te creëren. De verbinding van lichaam en geest zorgt ervoor dat jij je positiever voelt en je lekker in je vel zit. Kom erachter hoe een massage bij kan..

Lees verder

Comfortabel pocketvering matras

pocketvering matras

Het slapen op een comfortabel matras is uiterst belangrijk voor een goede nachtrust. Een goede nachtrust heeft een positief effect op je lichaam en je brein. Daarnaast zul je iedere dag uitgerust aan je taken voor de volgende dag kunnen beginnen. Ook zul je je een stuk frisser voelen en zal je vrolijker opstaan. Toch..

Lees verder

Mijn afkickverschijnselen verbergen

Met een verslaving komt veel kijken zonder dat je het doorhebt. Het begint met de problemen die samen met de verslaving komen, geldproblemen, emotie controle, afstoting van vrienden en het liegen om de verslaving te ondersteunen. Als je eindelijk de stap maakt om te proberen je verslaving te overwinnen is het nog lang niet afgelopen…

Lees verder