Design ideeën voor je slaapkamer

De slaapkamer is waar veel mensen echt willen kunnen ontspannen. Het hoort een oase van rust te zijn en tegelijkertijd een plek waar je plezier beleeft. Soms is het moeilijk om je slaapkamer in te richten en te bedenken wat er nou mooi in staat. Het voelt misschien overweldigend soms, maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Iets simpels aanschaffen als een houten spiegel brengt je al een heel eind op weg.

Decoratie

Sommige mensen houden van kamers die erg druk zijn, met veel spulletjes. Sommige mensen houden meer van een minimalistische look. Wat je ook mooi vindt, er zijn overal wel ideeën voor te bedenken. Neem nou bijvoorbeeld spiegels. Als je van drukke, gezellige kamers houdt, dan is het misschien een idee om meerdere spiegels van meerdere formaten neer te zetten. Houd je nou meer van klassiek dan kan je 1 grote houten spiegel neerzetten. Hetzelfde geldt voor planten. Je kan overal kleine plantjes neerzetten, of juist voor 1 grote joekel gaan, voor de hoek van je kamer.

Design

Het is fijn als alles bij elkaar past. Ook al houd je van rommeligheid, het is toch fijn voor je brein als daar toch een soort georganiseerde chaos in zit. Denk goed na over wat voor kleuren jij fijn vindt om elke dag te zien. Ook wat voor soort kamer je nou echt rustig laat voelen. Dit kan je ook doen door naar showrooms te gaan, of de Ikea. Ook vind je op pinterest genoeg inspiratie voor elk soort design en elk soort smaak.

Wat je ook met je slaapkamer doet, zorg dat het past bij wie jij bent. Koop niet gewoon spullen omdat ze hip zijn. En denk echt na over wat jouw smaak is. Beter 1 goede aankoop, dan tien waar je later spijt van hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *