Eenvoudig en toch luxe kamperen

glamping Nederland

Vind je kamperen leuk en spannend, maar mis je wel een klein beetje de luxe van thuis dan is glamping Nederland iets voor jou. Combineer het eenvoudige kamperen, met de luxe die je thuis gewend bent. Je zou het kunnen omschrijven als luxe kamperen, de sfeer van kamperen blijft ondanks de luxe wel gegarandeerd. Met je eigen middelen om te overnachten verblijf je op de camping, maar daarbij heb je de mogelijkheid om extra mogelijkheden bij te huren tijdens je vakantie.

glamping Nederland

Kies voor je eigen privé sanitair

Heerlijk genieten van de buitenlucht, dit blijft bij glamping Nederland natuurlijk altijd de reden om op vakantie te gaan naar de camping. Maar wat als je nu je eigen privé sanitair erbij huurt, niet meer lopen naar de douche of om de afwas te doen naar de toiletgebouwen toe. Het is ook mogelijk om een vaatwasser op je eigen plaats te huren, zo word je vakantie in de Leistert echt een vakantie. Wil je echt tot rust komen dan huur je een infrarood sauna bij je plek, ontspannender kan je vakantie niet worden.

Ook wanneer je geen eigen kampeermiddel hebt

Je bent niet alleen welkom op het park als je een eigen kampeermiddel hebt, ook wanneer je niet in het bezit bent van een tent, vouwwagen of caravan zijn er meer dan voldoend mogelijkheden bij glamping Nederland. Het is namelijk ook mogelijk om een echte glamping tent te huren, een luxe tent die voorzien is van alle luxe die je thuis ook gewend bent. De safaritent heeft geen eigen sanitair, maar wel zo geplaatst dichtbij de sanitaire gebouwen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *