powder brows cursus

Kijk jij ook om 3 uur in de spiegel om tot de conclusie te komen dat de helft van de make-up nu al de dag niet heeft overleefd? Je bent niet de enige! Daarom hebben we de beste adviezen voor je hieronder gezet. Liever een meer permanente oplossing waar je ook nog wat mee kunt verdienen? Ga voor een Powder Brows training!

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen we maar zo. Gebruik minimaal een keer in de week een peeling of een zachte scrub. Door de dagen heen bouwt er zich olie en dode huidcellen in je huid op. Verwijder je dit, dan krijg je ook niet de textuur ervan door je make-up heen te zien.

Gebruik daarna een toner. Dit zorgt ervoor dat je huid er gladder en egaler eruit ziet door de hele dag heen. En je make-up ziet er dan vanzelfsprekend ook egaler uit. Hydrateer daarna met een créme. Geen zin om te wachten tot je créme intrekt? Gebruik een olievrije, die wordt veel sneller opgenomen door je huid.

Gebruik tot slot van de voorbereiding een primer. Deze zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten, maar zorgt ook voor een meer egale huid. Dan ben je nu klaar voor het opbrengen van je foundation! Wacht wel even tot alle producten goed zijn ingetrokken, anders glijdt je make-up zo weer van je gezicht.

Olie vrije foundation en matchend poeder

Voor een foundation die langer blijft zitten, kies je een olievrije variant. Zorg wel dat je met een droge huid zeker weet dat je goed hebt gehydrateerd. Om de de foundation af te maken, gebruik je een poeder in een matchende kleur eroverheen. Breng dit aan met een stippelende beweging. Doe je dat niet, dan veeg je als het ware de foundation er zo weer af.

Dunne laagjes

Breng je make-up aan in dunne lagen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het langer blijft zitten, maar heeft nog twee voordelen. Door de dag heen wordt het niet cakey, want het is maar een dun laagje. En het gaat niet zwaar aanvoelen. Wil je toch iets meer op, breng dit dan ook in dunne laagjes aan, zodat je het niet snel te veel maakt.

Setting spray

Maak het geheel af met een setting spray en je bent ready to go!